For en kveld! Vi storkoste oss fra start til slutt!

Det er mange som fortjener en takk etter en slik kveld. Først og fremst vil vi takke publikum. Tusen takk for at dere kommer fra fjern og nær, kjøper billetter og støtter oss. Vi håper dere koste dere like mye som vi gjorde selv.

Vi vil også takke vår hovedsponsor SpareBank 1 Østfold Akershus, samt Vestby kommune og Norges Korforbund / Aktivitetsmidler for kor for støtten. En stor takk også til alle som har støttet oss gjennom å kjøpe annonseplass i programmet.

Takk til Vestby kulturkvartal for et fantastisk lokale og flinke medarbeidere.

Takk til de flinke musikerne! Det var kjempegøy å ha dere med på laget. Prikken over i’en!

Heidi, vår kjære dirigent: Du leder oss trygt med dine stødige og taktfaste hender, får oss gjennom de vanskeligste rytmer og harmonier. Uten deg hadde dette blitt en litt kjedelig forestilling! Tusen takk for at du holder ut med denne tullete gjengen!

Takk også til dere som stilte opp som vakter og ryddemannskap, og til styring av bildeshow.

Sist, men ikke minst må vi få takke oss selv. Hele koret har stått på for å få forestillingen i havn. Mange timers arbeid er lagt ned, ikke bare på å øve inn sanger og koreografi. Folk har også skrevet manus og replikker, snekret og sydd, redigert bilder, solgt annonser, delt ut flyers og reklamert for forestillingen. Det har blitt mye latter, litt svette og noen tårer. For en gjeng vi er!

Kategorier: Ukategorisert